LOADING

Type to search

Featured SMART LIVING ΝΕΑ

Οι καλύτεροι έξυπνοι ανιχνευτές το 2024 μπορούν να βρουν τα αντικείμενα που σας λείπουν μέσα σε λίγα λεπτά

Avatar
Share


Αν έχετε χάσει κάτι σημαντικό, αυτό μπορεί να προκαλέσει πανικό. Τι κάνετε πρώτα; Θα μπορούσατε να ελέγξετε την τροφοδοσία της κάμερας μιας από τις εσωτερικές κάμερες ασφαλείας του σπιτιού σας για να εντοπίσετε τα βήματά σας.

Ή θα μπορούσατε να αρχίσετε να ψάχνετε το σπίτι σας για το χαμένο σας αντικείμενο. Αλλά με το να περιπλανηθείτε απλώς δεν πρόκειται να βρείτε το χαμένο πορτοφόλι σας. Ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε έναν έξυπνο ανιχνευτή.

Έχετε πολλές επιλογές, από τα Apple AirTags μέχρι τους ανιχνευτές Tile. Δεν έχει σημασία αν είστε χρήστης iPhone ή οπαδός του Android- οι καλύτεροι έξυπνοι ανιχνευτές είναι φιλικοί προς τον προϋπολογισμό και αξιόπιστοι. Λειτουργούν επίσης με μια ποικιλία συσκευών. Μπορείτε να αγοράσετε ανιχνευτές που χωράνε μέσα σε τσάντες, στο πορτοφόλι σας, ακόμα και στο μπρελόκ σας. Όποιος και αν είναι ο παράγοντας, μπορούν να βρουν τα πράγματά σας όταν τα έχετε χάσει. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι επίσης εξαιρετικά προσιτοί. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι όλη η οικογένεια έχει έναν, όταν χρειάζεται να βρουν τα σακίδια τους. Ή τα κλειδιά τους… ή ακόμα και το αυτοκίνητό τους, αν βάλετε έναν ανιχνευτή μέσα.

Με τους έξυπνους ανιχνευτές, το να χάσετε κάτι δεν χρειάζεται πλέον να αισθάνεστε σαν το τέλος του κόσμου. Δείτε τις αγαπημένες μας επιλογές παρακάτω και να είστε σίγουροι ότι από εδώ και στο εξής θα ξέρετε αμέσως πού βρίσκονται όλα τα σημαντικά σας πράγματα.


Apple AirTag

Apple AirTag

Το Apple AirTag εξακολουθεί να είναι το χρυσό πρότυπο για έξυπνους ανιχνευτές. Η κυριαρχία του δεν έχει μειωθεί από το λανσάρισμά του το 2021. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για χρήστες της Apple, αυτό το συμπαγές tracker συγχρονίζεται άψογα με συσκευές όπως το iPhone, το iPad και το MacBook. Μπορεί να έχει περίπου το μέγεθος ενός τεμαχίου, αλλά αυτό δεν το εμποδίζει να είναι ένας ισχυρός ιχνηλάτης.

Με το τσιπ U1 εξαιρετικά ευρείας ζώνης, το AirTag προσφέρει “Εύρεση ακριβείας”, το οποίο αναζητά τα χαμένα αντικείμενά σας με ακρίβεια.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ψάχνετε συνεχώς για φορτιστή. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του AirTag είναι έως και ένα έτος ανά ανιχνευτή. Όταν αδειάσει, μπορείτε απλώς να αντικαταστήσετε την εσωτερική μπαταρία CR2032. Θα λάβετε επίσης προειδοποιήσεις αν τύχει να φύγετε χωρίς ένα αντικείμενο με AirTag ή αν το τηλέφωνό σας εντοπίσει ένα άγνωστο AirTag που ταξιδεύει μαζί σας.

To μόνο πρόβλημα είναι αν είστε χρήστης Android, θα πρέπει να αναζητήσετε αλλού μια λύση εντοπισμού. Όλοι όσοι χρησιμοποιούν iPhones καλά θα κάνουν να πάρουν μερικά από αυτά και να τα βάλουν σε τσάντες και πορτοφόλια ή να τα συνδέσουν σε μπρελόκ.

Cube Tracker:

Cube Tracker

Το Cube Tracker είναι μια εκπληκτικά αποδοτική εναλλακτική λύση σε σχέση με τους tracker μεγάλης μάρκας. Έρχεται ήδη στερεωμένο σε ένα μπρελόκ, οπότε είναι εξαιρετικά απλό να το συνδέσετε σε οτιδήποτε θέλετε να κρατήσετε ασφαλές.

Δεν μπορείτε να βρείτε το τηλέφωνό σας; Χρησιμοποιήστε το Cube Tracker για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας να χτυπήσει, να δονηθεί ή να αναβοσβήσει. Ασφαλίστε το σε οτιδήποτε σας είναι πολύτιμο και η εύχρηστη εφαρμογή Cube Tracker App θα σας καθοδηγήσει κατευθείαν σε αυτό – αν και θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι πρόκειται για ένα Bluetooth tracker σε αντίθεση με τα AirTags, οπότε έχει λίγο διαφορετική εμβέλεια και τρόπο λειτουργίας. Αλλά είναι αξιόπιστο και λειτουργεί καλά — και μάλιστα λειτουργεί και ως κουμπί κλείστρου για την κάμερα του τηλεφώνου σας.

Το Cube Tracker είναι μια συναρπαστική εναλλακτική λύση για τα άτομα που δεν χρησιμοποιούν. Είναι εύχρηστο, πολυλειτουργικό και, το σημαντικότερο, χρήσιμο για να κρατάτε τα πράγματά σας δίπλα σας, εκεί που ανήκουν.


Tile Pro

Tile Pro

Το Tile Pro είναι ο καλύτερος ανιχνευτής από τη δημοφιλή μάρκα Tile, την οποία πιθανότατα έχετε ακούσει όσο και τις AirTags. Και ο τίτλος “Pro” δεν είναι μόνο για το θεαθήναι – αυτό γίνεται προφανές όταν το δοκιμάσετε. Είναι επίσης ακριβότερο από πολλούς άλλους ανιχνευτές στην αγορά, αλλά για καλό λόγο.

Αυτός ο ανθεκτικός ιχνηλάτης μπορεί εύκολα να χωρέσει στους περισσότερους χώρους ή να κρεμαστεί από ένα μπρελόκ, αλλά όπως και να έχει, είναι κατασκευασμένος για να διαρκέσει.

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργικότητάς του το διαχειρίζεστε μέσω της εφαρμογής, διαθέτει ένα κουμπί που σας επιτρέπει να εντοπίζετε γρήγορα τα χαμένα αντικείμενα, το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο αν βιάζεστε και θέλετε απλώς να δείτε πού βρίσκονται τα πράγματά σας. Το gadget διαθέτει επίσης ένα δυνατό, καθαρό ηχείο, ώστε να μπορείτε να ακούσετε τον ήχο που ακούγεται όταν πρέπει να εντοπίσετε το χαμένο σας αντικείμενο.

Υπάρχουν επίσης πολλοί άλλοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το Tile, από ιστορίες τοποθεσίας μέχρι ειδοποιήσεις που σας προτρέπουν όταν μπορεί να έχετε αφήσει κάποιο αντικείμενο πίσω.


Chipolo Card

Chipolo Card

Δεν είναι όλοι οι ανιχνευτές αρκετά λεπτοί για να χωρέσουν στο πορτοφόλι σας. Αλλά η Chipolo Card μπαίνει κατευθείαν σε μια τσάντα ή στερεώνεται σε μια επίπεδη επιφάνεια. Αυτός ο έξυπνος ιχνηλάτης σε σχήμα κάρτας παρακολουθεί αξιόπιστα αντικείμενα χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται μπρελόκ, βρόχο ή άλλα αξεσουάρ.

Διαθέτει σύνδεση που εκτείνεται έως και 200 πόδια και διαθέτει αντοχή στο νερό IPX5. Όμως, ένα από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά αυτού του tracker είναι η προληπτική του προσέγγιση για τη διατήρηση της ασφάλειας των πραγμάτων σας. Ας πούμε ότι αφήνετε το πορτοφόλι σας κάπου πίσω. Το Chipolo Card στέλνει αμέσως μια ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας. Σούπερ απλό, σούπερ εύκολο.

Σε περίπτωση που βρίσκεστε εκτός της άμεσης εμβέλειας Bluetooth, η εφαρμογή Chipolo επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίσουν την τελευταία γνωστή θέση του αντικειμένου τους σε έναν χάρτη. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, η κοινότητα Chipolo μπορεί επίσης να βοηθήσει στον εντοπισμό των πραγμάτων, παρόμοια με τη λειτουργία των AirTags.

Η κάρτα Chipolo διαθέτει επίσης μια σειρά από πρόσθετες λειτουργίες. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται την πρόσβαση με τους αγαπημένους τους, διασφαλίζοντας ότι όλοι θα είναι ενήμεροι. Οι φωνητικές εντολές έχουν ενσωματωθεί απρόσκοπτα με τα Google Assistant, Amazon Alexa και Siri, επίσης. Λειτουργεί επίσης ως απομακρυσμένο κουμπί selfie.

Δυστυχώς, χρησιμοποιεί μια μη αντικαταστάσιμη μπαταρία, οπότε θα πρέπει να προμηθευτείτε μια νέα κάρτα μόλις περάσει ο ένας χρόνος. Αλλά για αυτό το έτος, θα έχετε εξαιρετικές υπηρεσίες από την Chipolo Card σας και είναι μια φανταστική εναλλακτική λύση για τα μεγάλα ονόματα της αγοράς.


Tile Slim

Tile Slim

Το Tile Slim χωράει ακριβώς στο πορτοφόλι σας, όπως και η Chipolo Card και είναι σαν την πιστωτική σας κάρτα.

Η δυνατότητα αμφίδρομης ανεύρεσης αυτού του tracker μπορεί να σας σώσει την ημέρα. Αν έχετε μια κρίση σχετικά με το πού μπορεί να βρίσκεται το πορτοφόλι σας, ένα γρήγορο διπλό πάτημα στο λογότυπο του tracker, που βρίσκεται διακριτικά κάτω αριστερά, θα κάνει το τηλέφωνό σας να χτυπήσει, ακόμη και αν είναι στο αθόρυβο. Ο ιχνηλάτης συνδέεται με το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth, σηματοδοτώντας την παρουσία του με έναν ηχητικό συναγερμό, ώστε να μπορείτε απλά να τον ακούσετε όταν ψάχνετε κάτι.

Χάρη στη βαθμολογία IP67, οι περιστασιακές πιτσιλιές δεν θα του κάνουν κακό, οπότε αν τύχει να σας πέσει το πορτοφόλι σας σε μια λακκούβα ή κάτι τέτοιο, ο ιχνηλάτης σας δεν θα καταστραφεί.

Ιδανικό για την καταγραφή ταξιδιών, αυτό το tracker είναι ένα μείγμα κομψού σχεδιασμού και πρακτικής χρησιμότητας. Επιπλέον, οι άνθρωποι μπορεί να νομίζουν ότι έχετε μια πολύ ωραία μαύρη επαγγελματική κάρτα στο πορτοφόλι σας.

Για όσους αναρωτιούνται για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Tile Slim μπορεί να υπερηφανεύεται για μια διαρκή διάρκεια ζωής τριών ετών. Αλλά σημειώστε: Λόγω του εξαιρετικά λεπτού σχεδιασμού του, όταν τελικά έρθει η ώρα, θα πρέπει να αλλάξετε ολόκληρη τη συσκευή, όχι μόνο την μπαταρία.

Tags:

You Might also Like