LOADING

Type to search

Entertainment News

Πώς να προστατέψετε τις φωτογραφίες σας με κωδικό πρόσβασης στο Snapchat

Share

Μπορεί να έχετε εκατοντάδες φωτογραφίες στην εφαρμογή σας στο Snapchat και αν κάποιος έμπαινε στο τηλέφωνό σας, θα ήταν σχετικά εύκολο να ανοίξετε την εφαρμογή και να κοιτάξετε μέσα από αυτές τις φωτογραφίες. Ωστόσο, υπάρχει ένας ειδικός φάκελος στο Snapchat που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες σας. Αυτή η δυνατότητα ονομάζεται My Eyes Only και είναι προσβάσιμη από την ενότητα Αναμνήσεις του Snapchat. Όταν κάποιος προσπαθεί να μπει σε αυτόν τον φάκελο, θα πρέπει να βάλει ένα PIN για να έχει πρόσβαση στα περιεχόμενα.

Είναι πολύ εύκολο να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία τόσο των φωτογραφιών όσο και των βίντεο σε Android και iOS.

  1. Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο που διαθέτει δύο τετράγωνα που βρίσκονται στα αριστερά του κουμπιού φωτογραφίας. Εναλλακτικά, σύρετε προς τα πάνω στην οθόνη της κάμερας για να μεταβείτε στις Αναμνήσεις.
  2. Πατήστε παρατεταμένα μια φωτογραφία που θέλετε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή “Περισσότερα” στο μενού εάν χρησιμοποιείτε iPhone. Στο Android πρέπει να πατήσετε το κουμπί “Απόκρυψη” στο μενού, το οποίο στη συνέχεια θα ενεργοποιήσει μια ερώτηση που θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να μετακινήσετε το περιεχόμενο στο “My Eyes Only”.
  3. Πατήστε “Απόκρυψη Snap” όταν σας ζητηθεί στο iPhone, ή “Μετακίνηση” όταν σας ζητηθεί στο Android.
  4. Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει και ρυθμίσει προηγουμένως τον προστατευμένο φάκελο My Eyes Only, θα σας ζητηθεί να το κάνετε πριν μετακινηθεί το περιεχόμενο. Πατήστε “Γρήγορη ρύθμιση” όταν εμφανιστεί το μήνυμα προτροπής.
  1. Θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να ορίσετε ένα 4-ψήφιο PIN ή (αν χρησιμοποιείτε iPhone), μπορείτε να πατήσετε “Χρήση φράσης πρόσβασης” για να χρησιμοποιήσετε γράμματα και αριθμούς.
  2. Πατήστε στον κύκλο για να συμφωνήσετε με τους όρους και, στη συνέχεια, πατήστε “Συνέχεια”.
  3. Πατήστε “Τέλος” για να δημιουργήσετε τον φάκελο απορρήτου που προστατεύεται με PIN. Η εικόνα που επιλέξατε στο Βήμα 2 θα μετακινηθεί αυτόματα στο My Eyes Only. Θα πρέπει να εισάγετε το PIN κάθε φορά που πατάτε σε αυτόν τον φάκελο προτού το περιεχόμενο είναι ορατό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το My Eyes Only για οποιαδήποτε φωτογραφία ή ιστορία θέλετε να διατηρήσετε προστατευμένη με κωδικό πρόσβασης στο μέλλον.

πηγή: slashgear.com

_

ΑΚ

Tags: