LOADING

Type to search

Entertainment

Τώρα μπορείς να αποσυνδέεις ξένες συσκευές από τον λογαριασμό Netflix

Share

Από σήμερα, οι χρήστες του Netflix θα μπορούν να βλέπουν όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον λογαριασμό τους και θα έχουν την επιλογή να αποσυνδεθούν εξ αποστάσεως από κάθε μία ξεχωριστά. Για κάθε συσκευή, θα δείτε τον τύπο του υλικού (για παράδειγμα, μια έξυπνη τηλεόραση ή τηλέφωνο Android), το προφίλ που χρησιμοποιήθηκε πιο πρόσφατα για να παρακολουθήσετε κάτι σε αυτήν τη συσκευή, την τελευταία φορά που το Netflix μετέδωσε κάτι σε αυτήν και την κατά προσέγγιση τοποθεσία με βάση στη διεύθυνση IP. Η νέα σελίδα Διαχείριση πρόσβασης και συσκευών θα είναι διαθέσιμη στον ιστό, στο iOS και στο Android.

Το Netflix προτείνει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο όταν ταξιδεύετε κατά την περίοδο των διακοπών. Ίσως να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας στην smart TV ενός ξενοδοχείου, αλλά ξεχνάτε να αποσυνδεθείτε πριν φύγετε. Από τη σελίδα Διαχείριση πρόσβασης και συσκευών στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, θα μπορείτε να αποσυνδεθείτε από τη συγκεκριμένη συσκευή εξ αποστάσεως. Μέχρι τώρα, το Netflix πρόσφερε μόνο την επιλογή αποσύνδεσης από όλες τις συσκευές.

Η εταιρεία έχει κάνει κινήσεις τις τελευταίες εβδομάδες που θα σας διευκολύνουν να διώξετε κάποιον από τον λογαριασμό σας πριν από την καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης. Άρχισε να κυκλοφορεί η επιλογή μεταφοράς ενός προφίλ με όλα τα δεδομένα και τις προτιμήσεις σε έναν νέο λογαριασμό. Εάν είστε αρκετά γενναιόδωροι, μπορείτε να δώσετε στον πρώην, τον παλιό σας συγκάτοικο ή τα παιδιά σας την ευκαιρία να διατηρήσουν το ιστορικό παρακολούθησης, τη λίστα, τα δεδομένα αποθήκευσης παιχνιδιών και ούτω καθεξής προτού τους δώσετε την εκκίνηση.

Ένας βασικός λόγος για τον οποίο αυτή η δυνατότητα είναι σημαντική είναι το γεγονός ότι το Netflix θα αρχίσει να χρεώνει επιπλέον για χρήστες που έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία εκτός του στενού νοικοκυριού του κατόχου του λογαριασμού. Έτσι, μπορείτε πιο εύκολα να απαλλαγείτε από τους μοχλούς που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας προτού το Netflix αρχίσει να σας χρεώνει περισσότερα για αυτούς. Επιπλέον, η λειτουργία Διαχείριση πρόσβασης και συσκευών θα μπορούσε να σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν κάποιος έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας έναν κωδικό πρόσβασης που έχει διαρρεύσει. Σε κάθε περίπτωση, εάν αποσυνδεθείτε εξ αποστάσεως από μια συγκεκριμένη συσκευή, ίσως είναι καλή ιδέα να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να διασφαλίσετε ότι μόνο τα άτομα στα οποία θέλετε να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Netflix μπορούν να το κάνουν.

Tags: