LOADING

Type to search

Reviews Tech ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Samsung: ανακοίνωσε τα Galaxy S23 / XCover6 Pro Tactical Edition

Avatar
Share

Η Samsung έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των συσκευών Tactical Edition με δύο νέα smartphone – το Galaxy S23 Tactical Edition και το Galaxy XCover6 Pro Tactical Edition. Πρόκειται για ανθεκτικά smartphone που απευθύνονται σε στρατιωτικούς και σε άλλους με παρόμοιο προφίλ εργασίας. Και τα δύο smartphone μοιράζονται τις προδιαγραφές με τις τυπικές εκδόσεις τους, αλλά διαθέτουν πρόσθετα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν κατάλληλα για χρήση σε Tactical περιβάλλον.

Για αρχή, το Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition διαθέτει πιστοποίηση MIL-STD-810H, επιτρέποντάς του να αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες και να έχει αντοχή στο νερό σε έως και 5 πόδια νερού για έως και 30 λεπτά. Το Galaxy S23 Tactical Edition, από την άλλη πλευρά, έχει βαθμολογία IP68 και διατίθεται σε μια ανθεκτική θήκη στρατιωτικής ποιότητας που μπορεί να τοποθετηθεί στο στήθος ή να φορεθεί στον πήχη.

Και τα δύο smartphone διαθέτουν επίσης λειτουργία νυχτερινής όρασης για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οπτικές συσκευές νυχτερινής όρασης. Επιπλέον, διαθέτουν ευαισθησία αυτόματης αφής που σας επιτρέπει να χειρίζεστε τα κινητά με γάντια, ενώ η αυτόματη περιστρεφόμενη οθόνη κλειδώματος διευκολύνει τη χρήση με αναδιπλούμενες βάσεις στήθους.

Τα Galaxy S23 και Galaxy XCover6 Pro Tactical Edition υποστηρίζουν επίσης εξωτερικό GPS για ακριβή δεδομένα τοποθεσίας στο πεδίο και μπορούν επίσης να συνδεθούν με drone και ανιχνευτές εμβέλειας λέιζερ για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα της αποστολής. Μιλώντας για τις δυνατότητες επικοινωνίας, και οι δύο τακτικές συσκευές έχουν ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για να υποστηρίζουν πρωτόκολλα τακτικών ραδιοφώνων και συσκευών αποστολής, ενώ υποστηρίζουν επίσης συμβατικές δυνατότητες κινητής τηλεφωνίας, όπως LTE, CBRS, Bluetooth και Wi-Fi.

Τα smartphone διαθέτουν επίσης λειτουργία Stealth που απενεργοποιεί το LTE και το e-911, το οποίο απενεργοποιεί όλες τις εκπομπές ραδιοσυχνοτήτων – συμπεριλαμβανομένου του GPS – από επίπεδο υλικού, επιτρέποντας στους χειριστές να έχουν ασφαλείς, εντελώς εκτός δικτύου επικοινωνίες. Ο φωτισμός μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί στις συσκευές όταν φοράτε συσκευές νυχτερινής όρασης.

Δεδομένου ότι μιλάμε για smartphone Tactical έκδοσης, πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη η κυβερνοασφάλεια, η οποία διαχειρίζεται η Samsung Knox με κρυπτογράφηση σε επίπεδο υλικού. Υπάρχει επίσης το Knox Dual Data at Rest (DualDAR) που προστατεύει τα εμπιστευτικά δεδομένα παρέχοντας δύο επίπεδα κρυπτογράφησης ακόμα και όταν το smartphone είναι απενεργοποιημένο. Επιπλέον, τα S23 και XCover6 Pro Tactical Edition υποστηρίζουν την ενεργοποίηση άδειας χρήσης χωρίς διακομιστή, διευκολύνοντας την ευέλικτη ανάπτυξη σε διαφορετικά περιβάλλοντα χειριστή.

Όσον αφορά το λογισμικό, τα Tactical Edition κινητά τρέχουν εξαρχής το One UI 5.1 που βασίζεται σε Android 13 με το Android Team Awareness Kit (ATAK) και το Battlefield Assisted Trauma Distributed Observation Kit (BATDOK). Το ATAK ενισχύει την επίγνωση της κατάστασης σε πραγματικό χρόνο για τους χειριστές μέσω χαρτογράφησης, ανταλλαγής μηνυμάτων και γεωγραφικής περίφραξης, ενώ το BATDOK συλλέγει και διαδίδει πληροφορίες συνάντησης ασθενών σε πραγματικό χρόνο.

Και τα δύο smartphone υποστηρίζουν Samsung DeX και dual VPN chaining, με το τελευταίο να επιτρέπει τη χρήση πολλαπλών VPN για επιπλέον ασφάλεια. Μπορείτε επίσης να αποδέχεστε και να ηχογραφείτε αυτόματα κλήσεις σε λειτουργία ηχείου και να αποτρέπετε τις εξερχόμενες κλήσεις εάν το θέλετε.

Το Samsung Galaxy S23 Tactical Edition έρχεται με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ το Samsung Galaxy XCover6 Pro Tactical Edition διαθέτει 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η τιμολόγηση αυτών των smartphone είναι άγνωστη καθώς δεν είναι διαθέσιμα για κοινούς αγοραστές και θα πωλούνται μόνο σε στρατιωτικούς.

πηγή

Tags:

You Might also Like